O τυχερός μήνας για τα 12 ζώδια - Προβλέψεις για τo φθινόπωρο και τον χειμώνα

O τυχερός μήνας για τα 12 ζώδια - Προβλέψεις για τo φθινόπωρο και τον χειμώνα

Αν αναρωτιέσαι σε ποιον μήνα

θα λάμψει το δικό σου ζώδιο, παρακάτω θα δεις τον πιο τυχερό του κάθε εκπροσώπου του ζωδιακού, για… να κάνεις τα κουμάντα σου.

O τυχερός μήνας για τα 12 ζώδια – Προβλέψεις για τo φθινόπωρο και τον χειμώνα

Κριός
Τυχερός Μήνας: Οκτώβριος

Ο μήνας που διανύετε, για τους Κριούς είναι ο πιο τυχερός, όχι μόνο της σεζόν, αλλά και του έτους. Τα οικονομικά θα φτιάξουν, οι σχέσεις θα ισορροπήσουν κι εσύ θα νιώσεις (επιτέλους!) και πάλι την ηρεμία και την ευτυχία.

 

Ταύρος
Τυχερός Μήνας: Φλεβάρης

Η ζωή οφείλει στον Ταύρο και θα του δώσει πολλά γύρω στον Φλεβάρη. Τι; Μάλλον έναν μεγάλο έρωτα! Ε, δεν είναι και λίγο όσο να πεις.

Δίδυμοι
Τυχερός Μήνας: Φλεβάρης

Και τα λατρεμένα Διδυμάκια θα λάμψουν στον δεύτερο μήνα του νέου έτους, που μάλλον θα γνωρίσουν την αγάπη της ζωής τους. Πιθανότατα σε κάποια παραλία. Ίσως με έναν Ταύρο, θα δείξει…

Καρκίνος
Τυχερός Μήνας: Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος θα φέρει στους ρομαντικούς Καρκίνους ανάσα ανακούφισης από τις ταλαιπωρίες του καλοκαιριού, καλές οικονομικές απολαβές και ξεγνοιασιά.

Λέων
Τυχερός Μήνας: Νοέμβριος

Το Λιοντάρι τον Νοέμβριο θα δει τους καρπούς του να …ανθίζουν, καθώς οι κόποι των περασμένων μηνών θα αποδώσουν. Αυτό θα είναι ένα πολύ καλό φθινόπωρο για τον Λέοντα.

Παρθένος
Τυχερός Μήνας: Γενάρης

Τύχη και Παρθένος δύσκολα διασταυρώνονται, αλλά αν κάπου τελικά διασταυρωθούν αυτό θα είναι μέσα στον Ιανουάριο. Γενικά ο Παρθένος τα πήγε καλά τους περασμένους μήνες, αλλά τώρα θα καταλάβει πόσο ανάγκη είχε την απομόνωση και την ηρεμία.

Ζυγός

Τυχερός Μήνας: Δεκέμβριος

Ο Ζυγός θα λάμψει αυτόν τον Δεκέμβριο και μαζί θα λάμψουν και όσοι είναι γύρω του. Ένας καλός μήνας σε γενικό πλαίσιο για το ζώδιο της ισορροπίας και καλό είναι να τον εκμεταλλευτεί.

Σκορπιός
Τυχερός Μήνας: Οκτώβριος

Τον Οκτώβριο , ο Σκορπιός θα δείξει το ταλέντο του σε φθινοπωρινές εξορμήσεις . Το φλερτ θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι και αν αυτό δεν είναι τύχη για εκείνον, δεν ξέρουμε τι είναι.

Τοξότης
Τυχερός Μήνας: Φλεβάρης

Το 2024 είναι η χρονιά του Τοξότη. Όχι ένας μήνας, ένας χρόνος. Ίσως ο Φλεβάρης να είναι καλύτερος από τους δώδεκα και αυτό πρέπει να αναδειχθεί. Συγχαρητήρια Τοξότη!

Αιγόκερως
Τυχερός Μήνας: Οκτώβριος

Ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο του Αιγόκερου τον Οκτώβριο και τότε μια σειρά ευχάριστων γεγονότων αρχίσει να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του σαν ταινία με happy end. Εδώ που τα λέμε, δεν έχει ταλαιπωρηθεί και λίγο ο έρημος…

Υδροχόος
Τυχερός Μήνας: Ιανουάριος

Οι Υδροχόοι τον Ιανουάριο θα νιώσουν το αγαπημένο τους συναίσθημα: πως βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Με άλλα λόγια, θα βρεθεί στο επίκεντρο και να απολαύσει όσα του στέρησαν οι τέσσερις προηγούμενοι μήνες του ’23. Αυτό από μόνο του είναι τύχη για έναν Υδροχόο και πρέπει να το χαρεί.

Ιχθείς
Τυχερός Μήνας: Δεκέμβριος

Τα ψαράκια θα «πάθουν» έρωτα τον Δεκέμβριο και έτσι θα συνεχίσουν για ολόκληρο το χειμώνα. Από καλοκαίρι βλέπουμε…

Πηγή https://eleftherostypos.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow