Πώς να παίξεις με το μυαλό κάθε ζωδίου

Πώς να παίξεις με το μυαλό κάθε ζωδίου

Αναρωτιέσαι πώς να παίξεiς με το μυαλό

κάθε ζωδίου; Μπορείς να λάβεις υπόψη τα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις του. Ακολουθούν μερικές γενικές ιδέες για το πώς θα μπορούσες να καταφέρεις κάτι τέτοιο.

Κριός

Ο Κριός έχει ανάγκη από θαυμασμό, παρόλο που το παίζει ανεξάρτητος. Θαύμασε, λοιπόν, όσα έχει καταφέρει και ο,τι είναι σήμερα, αλλά παράλληλα φρόντισε να επιδείξεις πόσο αξιοθαύμαστο άτομο είσαι κι εσύ. Θα ενθουσιαστεί στο έπακρο μόλις συνειδητοποιήσει ότι του λέει καλά λόγια ένας ‘φτασμένος’.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει να γίνονται όλα με τον δικό του τρόπο και πολύ συχνά παραγίνεται πεισματάρης. Αν τις μισές φορές πας με τα νερά του και τις υπόλοιπες παραμείνεις απόλυτα πιστός στις δικές σου προτιμήσεις, αργά ή γρήγορα θα εκτιμήσει αυτή την ισορροπία. Άσχετα που μερικές φορές θα δυσανασχετεί.

Δίδυμοι

Ένα από τα πιο διαδεδομένα χαρακτηριστικά ενός Διδύμου είναι η ικανότητά του να εναλλάσσει ρόλους. Κάνε το πριν τον ίδιο και θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον να ‘ανακαλύψει’ τι ακριβώς γίνεται. Πρόβαλλε ποικίλες πτυχές της προσωπικότητάς σου και βάλ’ του τα γυαλιά!

Καρκίνος

Με του Καρκίνου το μυαλό συνιστάται να παίξεις πολύ τίμια. Δώσε πολύ διακριτικά σημάδια θαυμασμού κι απόφυγε να δείξεις ενδιαφέρον προς άλλο άτομο, για να ‘ζηλέψει’. Εφόσον μεταβαίνεις εναλλάξ από μία παιχνιδιάρα και με χιούμορ προσωπικότητα σε έναν άνθρωπο με βαθιά συναισθήματα, σύντομα θα του κεντρίσεις την προσοχή.

Λέων

Ο Λέων χρειάζεται προσοχή και αποδοχή, όπως είναι. Αν επιδιώξεις να του την δώσεις σε… δόσεις, έχεις παίξει άνετα με το μυαλό του. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, θα θελήσει να αφιερώσει χρόνο στο να μελετήσει τη συμπεριφορά σου, προκειμένου να κατανοήσει αν όντως τον θαυμάζεις πραγματικά.

Παρθένος

Ένας Παρθένος έχει συνεχώς την ανάγκη να ιντριγκάρεται εγκεφαλικά. Θα χρειαστεί να επικεντρωθείς σε πολλά πρακτικά θέματα, συζητώντας μαζί του. Συγχρόνως, μοιράσου πληροφορίες πάσης φύσεως για να αποδείξεις ότι ξέρεις να ‘ξεθάβεις’ αλήθειες. Αργά ή γρήγορα θα σε θαυμάσει για το μυαλό σου.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ‘μανούλες’ στα παιχνίδια μυαλού. Οπότε πρέπει να υπερπροσπαθήσεις για να βγεις νικητής σε κάτι που έχει ειδικότητα. Συχνά φλερτάρουν για επιβεβαίωση, επομένως μπορείς να φλερτάρεις (διακριτικά πάντα) με άλλα άτομα εκτός από τον ίδιο. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει μία γεύση από τις πράξεις του;

Σκορπιός

Στον Σκορπιό καλείσαι να κάνεις ένα Σκωτσέζικο ντους μεταξύ του ‘ενδιαφέρομαι’ και ‘εξαφανίζομαι’. Ακόμη κι αν δεν παραδέχεται ότι τον τραβάει, το μυστήριο τον ελκύει εκ φύσεως. Δείξε ενδιαφέρον την μία στιγμή και την άλλη κάνε λιγάκι… ghosting. Θα επιθυμήσει να ανακαλύψει τις προθέσεις σου.

 

Τοξότης

Γίνε φιλαράκι του Τοξότη. Σε γενικές γραμμές απεχθάνονται τα νοητικά παιχνίδια, οπότε απλά να είσαι ο εαυτός σου μπροστά του, ανοίγοντας συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Υπάρχει μόνο ένα μικρό πραγματάκι με το οποίο θα μπορούσες να πειραματιστείς… Τα όριά του!

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως έχει ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, επομένως καλό είναι να αποφύγεις τα παιχνίδια μυαλού μαζί του. Αν πάλι θέλεις οπωσδήποτε να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, μπορείς να επενδύσεις στα επαγγελματικά σου, ώστε σύντομα να δει πόσο ικανός άνθρωπος είσαι.

Υδροχόος

Παίξε με το μυαλό ενός Υδροχόου αναδεικνύοντας την μυστηριώδη και προκλητική πλευρά σου. Μην του αποκαλύψεις τα πάντα αμέσως για εσένα, επειδή μπορεί να του φανείς βαρετός. Δείξε την παθιασμένη, ανεξάρτητη, δημιουργική πλευρά σου και άφησέ τον να ζητά περισσότερα.

Ιχθύς

Είναι Ιχθύς και θέλεις να παίξεις με το μυαλό του; Σου βάζεις δύσκολα! Αγαπά τις γλυκές κι ευγενικές χειρονομίες, όπως το να θυμηθείς μία ανάγκη του. Αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο μυστήριο το παιχνίδι, ανέβαζε selfies στα social media όντας σε διαφορετικά μέρη. Θα του κινήσει το ενδιαφέρον να μάθει πού βρίσκεσαι.

πηγή https://www.oroskopos.gr/

 
01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow