Πώς να τραβήξεις την προσοχή σε κάθε ζώδιο

Πώς να τραβήξεις την προσοχή σε κάθε ζώδιο

Σου έχω τον κατάλληλο τρόπο

για να στρέψεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει πάνω σου, σύμφωνα με το ζώδιο του! Προσπάθησε το και θα πετύχεις! 

Για να τραβήξεις την προσοχή του κάθε ζωδίου, καλό είναι να λάβεις υπόψη τα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις τους. Θυμήσου ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και μπορεί να έχει διαφορετικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα. Ακολουθούν μερικές γενικές ιδέες και τρόποι που θα σε βοηθούσαν να το καταφέρεις αυτό.

Κριός

Οι Κριοί λατρεύουν την αδρεναλίνη και τις εντάσεις! Προκάλεσε τον Κριό με κάποια ευχάριστη δραστηριότητα όπως ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα τον ενθαρρύνει να αναδείξει την αποφασιστικότητά του και τις ικανότητές του. Προσπάθησε, βέβαια, να μην δημιουργήσεις έχθρες, γιατί καμιά φορά παίρνει ‘πατριωτικά’ τον ανταγωνισμό.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που θα απολαύσει την αίσθηση της ασφάλειας και της ομορφιάς. Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του, τότε μάθε ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, οι πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις και τα πιο συναρπαστικά τοπία! Είναι αρκετά φιλήδονες, οπότε θα σε χρειαστούν για να βρουν τις πιο ‘ψαγμένες’ λιχουδιές της περιοχής!

Δίδυμοι

Η προσοχή των Διδύμων δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Η πρόκληση είναι η διάρκειά της. Τι έμαθες σήμερα; Τι ενδιαφέρον έκανες σήμερα; Μοιράσου τα μαζί του με ενθουσιασμό και ζήτα τη γνώμη ενός Διδύμου. Όσο αναζητείς νέες εμπειρίες και τις περιγράφεις σε εκείνον, τόσο περισσότερη προσοχή θα έχεις. Μην ξεχνάς να ρωτάς και τις δικές του!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος χαρακτηρίζεται από ένα δυνατό ένστικτο, οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ για να έχεις την προσοχή του. Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για εκείνον, θα το διαισθανθεί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδείξεις έμπρακτα ότι θα προτιμούσες να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Λέων

Ο Λέων αγαπά την προσοχή των άλλων. Οπότε, εδώ, το παιχνίδι είναι αρκετά απλό. Θέλεις προσοχή; Δώσε προσοχή πρώτος! Δείξε σεβασμό και θαυμασμό και είναι θέμα χρόνου να θελήσει να σε βάλει στην ζωή του. Αγαπά την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό. Μην ντραπείς να εκφραστείς, είναι ακομπλεξάριστος.

Παρθένος

Αντίθετα με το παραπάνω ζώδιο, η Παρθένος δεν χαρίζει εύκολα την προσοχή της στους άλλους, ιδίως αν δεν τους γνωρίζει αρκετά. Θα χρειαστεί να δείξεις με πράξεις τις προθέσεις σου, να αποδείξεις ότι μπορείς κι εσύ να συνεισφέρεις θετικά στην καθημερινότητά της και να της δώσεις τον απαιτούμενο χρόνο να αποφασίσει πώς να κινηθεί.

Ζυγός

Για να τραβήξεις την προσοχή ενός Ζυγού, θα χρειαστεί να τον λούσεις με όμορφα λόγια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχεις υπερβολικές αντιδράσεις, γιατί θα αρχίσει να σε αποφεύγει. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, είναι καλή λύση να το μοιραστείς μαζί του και να του ζητήσεις κάποιες συμβουλές. Σίγουρα θα έχει κάτι έξυπνο να σου προτείνει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αγαπούν το μυστήριο, επομένως δεν είναι καλή ιδέα να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου για εκείνους, με το ‘καλημέρα σας’. Αν θέλεις την προσοχή ενός Σκορπιού, καλείσαι να του κάνεις ένα Σκωτσέζικο ντους μεταξύ απόλυτης προσοχής, ενθουσιασμού και αδιαφορίας. Θα του αφήσεις ερωτηματικά που θα ενδιαφερθεί να επιλύσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο ταξιδιάρης και περίεργος του ζωδιακού. Αν θέλεις να κερδίσεις την προσοχή του, κάνε ταξίδια ή έστω διάβασε για διάφορα ταξίδια και διηγήσου αυτές τις εμπειρίες μαζί του. Αντίστοιχα, ρώτησέ τον για τους αγαπημένους του προορισμούς ή ποιο μέρος του κόσμου ανήκει στους μελλοντικούς του στόχους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι κλειστός άνθρωπος, όμως πίστεψέ με, έχει την ανάγκη να ‘σκάσει λίγο το χειλάκι του’. Από οπουδήποτε κι αν γνωρίζεστε, κάλεσέ τον σε μία έξοδο όπου θα είναι παρόντα άτομα που γνωρίζεις ότι θα θαύμαζε. Είτε είναι πιο έμπειρα, είτε έχουν σημαντικές συμβουλές να του προσφέρουν, σίγουρα κάποια στιγμή θα θελήσει να έρθει στην παρέα σας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, ως ιδεολόγος του ζωδιακού, λατρεύει τις βαθυστόχαστες συζητήσεις. Ακόμη κι αν καταλήξουν σε διαφωνία, θα τον ιντριγκάρουν. Θαυμάζει ανθρώπους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους κι εκφράζουν όσα πιστεύουν με πάθος και ειλικρίνεια. Αν καταλάβει ότι είσαι τέτοιος χαρακτήρας, ‘τον έχεις’ σίγουρα!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θεωρείται ο ευαίσθητος και δημιουργικός του ζωδιακού. Έχει πολύ ισχυρό ένστικτο, που συχνά, όμως, δεν ακούει. Δείξε πόσο πιστεύεις στις δυνατότητές του κι έπειτα μοιράσου τους προβληματισμούς σου. Ζήτησέ του βοήθεια πάνω σε κάτι που σε απασχολεί και θα δεις ότι θα κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για να σε βοηθήσει.

πηγή https://www.oroskopos.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow