Τι φέρνει στα ζώδια το 2024

Τι φέρνει στα ζώδια το 2024

Δείτε πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας παρακάτω:

Κριός

Το 2024 θα δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο να διευρύνεται, επομένως είναι καλό να επιλέξετε με προσοχή τα άτομα με τα οποία περνάτε πολύ χρόνο. Όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε ευκαιρίες για νέα, δημιουργικά projects, τις οποίες καλό θα είναι τις αδράξετε. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή στα ερωτικά σας, ειδάλλως εγκυμονεί ο κίνδυνος να υπάρξουν μεγάλες εντάσεις και προβλήματα. Καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να μάθετε να στηρίζεστε πιο γερά στα πόδια σας.

Ταύρος

Πολλά μη αναμενόμενα πράγματα πρόκειται να έρθουν κατά τη διάρκεια του νέου χρόνου, λόγω του Ουρανού, ο οποίος θα παραμείνει στο ζώδιό σας έως και τον Ιούλιο του 2025. Σε αυτό το διάστημα, θα ξανασκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας, τις σχέσεις σας και τη δουλειά σας. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη, που κυβερνάει τους Ταύρους, δε θα μπει σε ανάδρομη πορεία το 2024, επομένως τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας έχουν προοπτικές να πάνε πολύ καλά, εάν φυσικά καταβάλλετε τη δέουσα προσπάθεια.

Δίδυμοι

Το νέο έτος φέρνει μεγάλες αλλαγές για τους Διδύμους, ιδίως κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν ορισμένοι στόχοι που έχετε θέσει για τον εαυτό σας εδώ και καιρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από την Πρωτοχρονιά, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα για εσάς, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα λάβει τέλος, δημιουργώντας ένα θετικό και παραγωγικό κλίμα. Μέσα στη χρονιά κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα επιστρέψει, αλλά καλά θα κάνετε να το αποφύγετε.

Καρκίνος

Φέτος ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση, επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις, θα μπει στον 8ο οίκο του ζωδίου σας (ο οποίος είναι γνωστός και ως ο οίκος του σεξ), θα εξερευνήσετε με νέα ματιά τον αισθησιασμό σας, είτε έχετε σύντροφο είτε είστε ελεύθεροι. Σύντομα, η μετακίνηση του πλανήτη στον 7ο οίκο (αυτόν της συντροφικότητας) θα φέρει θετικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ή θα φέρει στο προσκήνιο κάποιο νέο, σημαντικό πρόσωπο, για όσους είναι ελεύθεροι. Κατά τα άλλα, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή κατά τη διάρκεια των επερχόμενων εκλείψεων που θα σας αφήσουν… εξαντλημένους.

Λέων

Ένα ταξίδι προσωπικών και επαγγελματικών μεταμορφώσεων περιμένει τον Λέοντα, με τη χρονιά να ξεκινάει πολύ δυναμικά επαγγελματικά, εφόσον φυσικά βρείτε το θάρρος να πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Κατά τα άλλα, αυτά η χρονιά θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε κάποιες ρουτίνες που σας ενοχλούσαν και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ξεκινώντας νέες συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Τόσο η προσωπική όσο και η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητικές φέτος, ωστόσο σίγουρα οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα σας ανταμείψουν.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθηση των Παρθένων θα φτάσει σε νέα ύψη το 2024, καθώς ο Πλούτωνας θα εισέλθει στον 6ο οίκο σας (τον οίκο της υγείας), με τη μετάβαση αυτή να ευνοεί τόσο τις διατροφικές σας συνήθειες όσο και τις ρουτίνες που σχετίζονται με την ομορφιά σας γενικότερα. Εάν πάντα θέλατε να δοκιμάσετε ένα καινούριο στιλ στα ρούχα, το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σας, αυτή είναι η ευκαιρία σας, και το ίδιο ισχύει για όσους θέλουν να ξεκινήσουν γυμναστήριο ή κάποια άλλη αθλητική δραστηριότητα. Παράλληλα, η αρχή του χρόνου θα φέρει το τέλος στην ανάδρομη πορεία του Ερμή και μαζί της θα τελειώσουν και οι όποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις αντιμετωπίσατε το 2023 στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Το 2024 θα λάβουν χώρα δύο έντονες εκλείψεις στο ζώδιό σας, γεγονός που ίσως σας προκαλέσει στρες, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη που σας κυβερνά θα παραμείνει ευθυγραμμισμένη όλο το χρόνο και έτσι σε γενικές γραμμές θα τη βγάλετε καθαρή, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να αποταμιεύσετε αρκετά χρήματα, αφού δε θα προκύψουν μεγάλα απροσδόκητα έξοδα. Αλλά και τα ερωτικά σας αυτή τη χρονιά θα είναι εξαιρετικά.

Σκορπιός

Η χρονιά αυτή θα φέρει μαζί της πολλή ενδοσκόπηση, με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα να τονίζει την ανάγκη να επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας, καθώς και να μάθετε να φροντίζετε τις ανάγκες σας περισσότερο. Μην ξεχνάτε: Εάν δεν νιώθετε εσείς καλά, πώς θα βοηθήσετε τους άλλους; Ρίξτε, λοιπόν, τους ρυθμούς σας και ξεχάστε για λίγο τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Το 2024 θα είναι η χρονιά που θα «χτίσετε» κάποια πράγματα για το μέλλον, αλλά όχι η χρονιά που θα τα πετύχετε όλα μαζί. Συνίσταται υπομονή.

Τοξότης

Με την άνοιξη θα εγκαινιαστεί και μια ρομαντική περίοδος, όμως οι δύο εκλείψεις που θα έρθουν πιθανόν να σας προκαλέσουν στρες και κάποιες παρεξηγήσεις. Οι νέες επικοινωνιακές δεξιότητες, ωστόσο, που έχετε αποκτήσει μετά τις εμπειρίες του τελευταίου έτους, θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τεχνηέντως τις πολλές εντάσεις, επικοινωνώντας με ευθύτητα αλλά και λεπτότητα. Κατά τα άλλα, το 2024 θα είναι η ιδανική ευκαιρία να βάλετε μερικούς νέους στόχους για τον εαυτό σας, τους οποίους θα πετύχετε εάν επιστρατεύσετε την πειθαρχία που κατά βάθος σας χαρακτηρίζει.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να κατακτήσετε του φόβους σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συγκεντρώστε όλο το θάρρος που έχετε και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά και στην προσωπική/κοινωνική σας ζωή, τολμήστε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων. Καθώς θα πραγματοποιηθούν δύο πανσέληνοι στο ζώδιό σας, θα έχετε μεγάλες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, η οποία θα είναι ιδιαίτερα έντονη μέσα στο 2024.

Υδροχόος

Το 2024 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία οι Υδροχόοι θα επικεντρωθούν στην αναζήτηση μιας ισορροπίας στη ζωή τους. Από τη μια, θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σας, από την άλλη όμως οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες είναι μεγάλες. Μέσα σε όλα αυτά έχετε παράλληλα και την ανάγκη να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το πρώτο βήμα γίνεται ήδη από την αρχή της χρονιάς, όταν ο πλανήτης που σας κυβερνάει, ο Ουρανός, θα ευθυγραμμιστεί, γεγονός που θα ενθαρρύνει την αυτοβελτίωση. Όσον αφορά τις σχέσεις σας, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, καθώς θα χρειαστεί να εξισορροπήσετε την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, με την επιθυμία σας για μια βαθύτερη σύνδεση.

Ιχθύες

Προετοιμαστείτε για ένα έτος γεμάτο εκλείψεις, καθώς και μια ανάδρομη πορεία του πλανήτη που σας κυβερνά, του Ποσειδώνα. Τα αστρολογικά γεγονότα αυτά θα τονίσουν την ανάγκη σας για λίγη ξεκούραση, όμως κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο, καθώς οι αλλαγές θα είναι πολλές. Για παράδειγμα, η πρώτη μεγάλη έκλειψη του 2024 θα επηρεάσει τον 8ο οίκο σας (γνωστός και ως ο οίκος του σεξ), φέρνοντας έτσι μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, τις οποίες αποφεύγετε εδώ και καιρό.

πηγή https://www.ieidiseis.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow