Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Akon feat Afro Bros – She Knows

Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Akon feat Afro Bros – She Knows

Οι πολυπλατινένιοι Dimitri Vegas & Like Mike μας

δίνουν μια πρώτη γεύση απο το επερχόμενο debut studio album τους με τίτλο “Rewind + Repeat”, με την κυκλοφορία του πρώτου τους single, “She Knows”, μια συνεργασία με τους David Guetta, Akon και Afro Bros. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά βρίσκει το πετυχημένο με μια 90s αίσθηση και ήχους από trance, techno, rave και hardcore προκαλώντας νοσταλγία στους θαυμαστές της μουσικής αυτής. Είναι γνωστό πως οι #2 DJs στον κόσμο ξέρουν πως να παρτάρουν και ήδη σχεδιάζουν μεγάλες εκπλήξεις πριν την μεγάλη αυτή κυκλοφορία.

Για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία, τα περισσότερα singles θα συνοδεύονται από ένα mini-documentary που θα πηγαίνει το κοινό στα παρασκήνια για να μάθουν όλη την διαδικασία δημιουργίας του κάθε τραγουδιού. Ηχητικά, το album θα μας ταξιδέψει σε all time classic ήχους και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως David Guetta, Armin Van Buuren, Creeds, Lil Jon και Regard μεταξύ άλλων.

Tο album ξεκινάει δυναμικά με την κυκλοφορία του εκρηκτικού “She Knows”, το οποίο συνδυάζει τους καλύτερους electronic και hip-hop/R&B ήχους. Οι Dimitri Vegas & Like Mike και ο David Guetta έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως και αντίστοιχα ο Guetta με τον Akon στις τεράστιες επιτυχίες “Sexy Bitch” και “Play Hard”, επομένως ήταν πολύ φυσικό να συμβεί αυτή η νέα συνεργασία όλων αυτών μαζί. Το τραγούδι ανοίγει με μια δυναμική μελωδία και δυνατό μπάσο που δένει απόλυτα με τα φωνητικά και θα ξεσηκώσει κάθε ακροατή σε οποιοδήποτε πάρτι. Tο track απευθύνεται σε μία μεγάλη γκάμα ανθρώπων, από θαυμαστές της dance σκηνής και των κλασικών 90s μέχρι τους hip-hop/R&B φανατικούς. Οι Dimitri και Mike θα κάνουν μία special εμφάνιση στην κεντρική σκηνή του Tomorrowland σε ένα show που θα βασίζεται στο album και θα μεταδοθεί μέσω livestream και αναμένεται να προσελκύσει εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow