«Ο Δάσκαλός μας» ένα χρόνο μετά τον θάνατό του…

«Ο Δάσκαλός μας» ένα χρόνο μετά τον θάνατό του…

Εκδήλωση τιμής και μνήμης από τον Μουσικοχορευτικό Όμιλο

Γαστούνης «Οι Ρίζες μας» αφιερωμένη στον αείμνηστο χοροδιδάσκαλο τους Χρήστο Ροϊδη

Μια μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στον  αείμνηστο εκπαιδευτικό και  χοροδιδάσκαλο Χρήστο Ροϊδη για την προσφορά του στην Παιδεία και τον Πολιτισμό του τόπου μας με τίτλο «Ο Δάσκαλός μας», διοργανώνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 7,30 το βράδυ στο Κουρβισιάνειο της Γαστούνης, ο  Μουσικοχορευτικός Όμιλος Γαστούνης «Οι Ρίζες μας».

 

Στην παράσταση- αφιέρωμα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και η παραδοσιακή ορχήστρα του Γ. Βίτσα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ν.Π Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Πηνειού.

Θυμιζουμε ότι ο Χρήστος Ροϊδης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός (χοροδιδάσκαλος) έχασε άδικα τη ζωή του πριν από έναν χρόνο, τον περσινό Νοέμβριο όταν κατά την διάρκεια της μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, παρασύρθηκε από ένα χείμαρρο όταν επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από τις ελιές του στο Βαρθολομιό, σκοπρίζοντας τη θλίψη όχι μόνο στα μέλη του Ομίλου αλλά σε όλη την τοπική κοινωνία. Επί σειρά ετών ασχολιόταν με την λαϊκή μας παράδοση ως χοροδιδάσκαλος στον Μουσικοχορευτικό Όμιλο Γαστούνης «Οι Ρίζες μας» που τον τιμούν φέτος, σε μια εκδήλωση μνήμης για την προσφορά του, καθώς η απώλειά του ήταν μεγάλη… .

Ε.Π

ΡΙΖΕΣ 1 1024x512

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow