Greg και DJ Stephan κάνουν trend το «FaceTime»

Greg και DJ Stephan κάνουν trend το «FaceTime»

Αυτό το «FaceTime» δεν θέλεις να το χάσεις.
 

Ο Greg και ο DJ Stephan έκαναν trend μία από τις πιο συχνές καθημερινές συνήθειες των τελευταίων ετών: την κλήση μέσω FaceTime.

Οι δύο καλλιτέχνες δημοσίευσαν στις σελίδες τους στο TikTok ένα απόσπασμα από την συνεργασία τους με τίτλο «FaceTime», η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1.000 αναδημοσιεύσεις, κατακλύζοντας την πλατφόρμα με χιλιάδες likes και προβολές.

 

Το «FaceTime» του Greg και του DJ Stephan κυκλοφόρησε επίσημα στις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 13 Μαΐου, ενώ το music video ακολούθησε μία ημέρα μετά και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube.

Τη μουσική στο «FaceTime» υπογράφουν ο KG και ο Teo Tzimas και τους στίχους οι KG, Dj Stephan και Teo Tzimas.

Τη σκηνοθεσία του music video επιμελήθηκε ο Jim Georgantis.

Ο Greg και ο DJ Stephan ενώνουν τις δυνάμεις τους και πλημμυρίζουν με καλοκαιρινά vibes τα ηχεία σε ένα αναπόφευκτο hit που ήδη έχει αποκτήσει αρκετούς φανατικούς ακροατές.

Έκπληξη αποτελεί και η συμμετοχή του DJ Stephan σε ένα από τα κουπλέ του «FaceTime», σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του πέρα από τον ρόλο του παραγωγού των hit singles των εκατομμυρίων προβολών και streams.

Το «FaceTime» του Greg και του DJ Stephan κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Lemon Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

πηγή https://flashstars.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow