Eπτά λόγοι που οι άνδρες με τατουάζ είναι καλύτεροι σύντροφοι

Eπτά λόγοι που οι άνδρες με τατουάζ είναι καλύτεροι σύντροφοι

Δεν είναι μυστικό πως πολλοί άνθρωποι είναι κάπως καχύποπτοι στην ιδέα των τατουάζ.

Πιστεύουν πως δείχνουν κάπως αλήτικα και φοβούνται πως θα τα κουβαλάνε για πάντα άρα μπορεί και να το μετανιώσουν.

 

Δεν θα έπρεπε όμως, καθώς τελικά τα παιδιά που κάνουν τατουάζ είναι καλά. Πάμε να απαριθμίσουμε τους λόγους που οι άνδρες που έχουν tattoo είναι οι καλύτεροι σύντροφοι.

Τα συναισθήματα τους τα χτυπάνε πάνω τους: τα αρσενικά που δεν φοβούνται το μελάνι, δεν φοβούνται και να δείξουν αυτά που νιώθουν. Στην πραγματικότητα. Βασικά, τα πιο σημαντικά πράγματα για εκείνους είναι χτυπημένα πάνω τους.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως είναι πιο sexy: Σύμφωνα με την Sexual Medicine Journal τα αγόρια αυτά είναι πιο ελκυστικά και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε.

Δεν φοβούνται τη δέσμευση: δεν χρειάζεται να σου κάνει πρόταση γάμου για να καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει θέμα με το «για πάντα». Τα τατουάζ του το έχουν αποδείξει. 

Δεν φοβούνται τον πόνο αφού έχουν φάει αρκετό για να χτυπήσουν το αγαπημένο τους σχέδιο πάνω τους. 

Συνήθως έχουν να πουν ενδιαφέρουσες ιστορίες: Είναι τις πιο πολλές φορές περιπετειώδη και τους αρέσουν τα ταξίδια με τα ασυνήθιστα μονοπάτια και ενδιαφέρουσες εμπειρίες να εξιστορήσουν.

Δίνουν μια καλή αφορμή να χτυπήσει και η σύντροφός τους ένα: Αν ο άνδρας έχει τατουάζ, βάζει και τη γυναίκα στη διαδικασία να το σκεφτεί και να ξεπεράσει αναστολές όπως η κοινωνική κακοπροαίρετη κριτική ή ο πόνος.  

Του δίνει ένα κίνητρο: Τα tattoo θα του δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο να προσέχει τον εαυτό του. Λογικά φαντάζεται τα τατουάζ του σε ένα ωραίο σώμα.

πηγή https://www.govastileto.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow